Crònica Sènior femení: Bàsquet Vilafant 89 – 56 C.B. Parets

Bàsquet Vilafant  89; Sara (8), Marta (19), Joana (14), Laia S (28), Ari (-) – cinc inicial – Laia C (2), Laura (-) i Gio (18). 25/36 Tirs Lliures, 4 Triples (2 Laia S, 1 Marta i Gio). 20 Faltes, Cap Eliminada

Parcials; 23-14, 16-13, 26-15, 24-14

En el bon camí.

Després d’una setmana de descans i de moltes baixes per afrontar el partit, havíem de veure quina cara mostràvem contra el cuer. La de l'equip ambiciós de les darreres setmanes o el que no volem recordar del primer trimestre.

La posada en escena ha estat contundent 19-4 al 8’ afogant a les rivals, sense segones opcions i sovint ni primeres. D’aquí al descans hem tancat la paradeta. No hem fet res positiu en pista, ni atacar ni defensar (parcial de 20-23), hem viscut de rendes i ens hem anat emprenyant a mesura que passaven els minuts. Era com jugar per jugar i esperar que el partit s’acabés que ja estava guanyat.

El descans se’ns ha posat de perles i hem entès que calia gaudir a la pista i tenir bones sensacions en cada acció que juguéssim i això ho hem fet. 50 punts a la segona part, sense baixar el nivell en cap moment, amb velocitat i ritme, sense especular mai, amb ganes de fer el marcador més i més gran. En resum, amb ambició. Com ha de ser, amb ganes de menjar-nos el món, mentre esperem els calçots....