Crònica Mini masc.: B.Vilafant Taronja 60 - 65 CB Blanes A

Han jugat: Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric i Martí. 1 triple (Toni). Tirs lliures (4/12). 22 faltes. Cap eliminat

Parcials: 0-10, 13-11, 7-12, 8-7, 13-6, 6-8, 7-4, 6-7.

Primer partit de la segona fase de nivell A, entre els 4 millors equips de la lliga, juntament amb el Porqueres i el Llançà.

Iniciem el 1r quart amb pànic, terror. Els visitants han sortit endollats i ficats al partit. Parcial de 0-10.

Segon quart reaccionem i juguem com fins ara, amb actitud, intensitat i concentració. Ho mantenim fins l'últim segon de joc, ficant-nos inclús, un per sobre a falta de 4 minuts per finalitzar el partit.

S'ha vist un partit brillant per part dels dos equips. Joc col·lectiu, molta intensitat i molt de ritme. Hem jugat a nivell molt alt, però sempre hi ha detalls a millorar i/o destacar. Sabíem que els visitants eren més poderosos físicament i que cada rebot ens costaria molt guanyar-lo. En defensa l'hem lluitat, però en atac, sobretot els 3 primers quarts no hi hem anat. A partir del 4t quart, hi hem anat i hem aconseguit segones opcions per continuar jugant o per fer bàsquet. La precipitació. Tema delicat que ho hem anat gestionant els entrenadors tan bé com ho hem sabut fer, però en aquests partits sempre hi ha molts nervis, i en petites estones, la precipitació ens ha guanyat tirant de 3 punts un cop hem arribat a camp contrari per jugar en estàtic. Paciència.

Hem de seguir treballant. Queden 5 setmanes de màxim nivell i intensitat, tan en els entrenaments com en els partits. Fem un esforç extra tots, en venir al màxim als entrenaments i òbviament als caps de setmana.

Bona feina i felicitats pel partidàs. Dimarts seguim...