1x1 Infantil femení Temporada 2016/17

S'acaba la Temporada 16/17, no ha estat una temporada fàcil, però crec que hem anat de menys a més. Per tancar el tema de les cròniques, acabaré amb aquest 1x1 de cada jugadora:
  • 4 - Dana: El primer any que has competit. Començar a jugar a nivell A no és l'ideal, però les teves ganes i la teva valentia dins la pista han estat de gran ajuda a l'equip.
  • 5 - Mar: "Quan tires, t'ho has de creure" et dèiem a principi de temporada, i deu ni do si t'ho has cregut. Una de les jugadores que més triples has fet. Quan entres a cistella no t'ho penses, i això és una gran virtut. Això sí, s'ha de millorar el percentatge d'encert!
  • 6 - Alena: La capitana. Tens ànima de pívot i una de les que millor utilitza el cos per jugar. Quan baixis més el cul per defensar milloraràs moltíssim en aquest aspecte. No volem tornar a sentir dir-te "no puc !", i tant que pots!
  • 7 - Daniela: Sembla que no hi és, però sempre aporta alguna cosa positiva. Mai es queixa i sempre treballa. Et falta un puntet de concentració en defensa per no donar aquest segon d'avantatge a la rival. Podries fer un clínic de finta de tir i entrar cap a cistella.
  • 8 - Estela: Quina maneta! El tir de 3-4 metres el tens apamat i tens un gran percentatge d'encert, però a vegades ho utilitzes com a "excusa" per no entrar a cistella. N'hauries de treure més profit per fintar i poder penetrar cap a l'aro. Sempre amb un somriure a la cara, és d'agrair.
  • 9 - Mireia: Pura classe. Envejo la teva elegància dins la pista. Si aconsegueixes ser un pèl més agressiva en defensa, seràs una jugadora total. Bon tir, bon bot, bona tècnica el que he dit, pura classe. T'has de fer escoltar més.
  • 10 - Jordina: L'alegria de l'equip. Sempre suma, mai es queixa. Un regal per a qualsevol entrenador. El dia que aixequis el cap mentre botes i no agafis la pilota amb les dues mans quan veus perill, pujaràs tres esglaons de cop.
  • 11 - Rita: La noia tranquil·la i feliç. Difícilment alguna cosa et posa nerviosa. Has millorat molt durant aquest any. Et falta un punt de duresa en el teu joc, i això s'aprèn a base de partits. Portes poc temps jugant, o sigui que no et costarà gaire millorar-ho. Sempre sumes.
  • 12 - Nora: L'eixelebrada de l'equip. Energia a punta pala, a vegades costa canalitzar-la però quan ho aconsegueixes, li dónes un plus a l'equip. De les que més rebots agafa, per físic i per actitud. El dia que bombegis més el tir, el teu percentatge millorarà moltíssim.
  • 13 - Carlota: Poques oportunitats de competir has tingut aquesta temporada. Tens una virtut de "veterana", ets molt conscient de les teves limitacions, no et compliques i això fa que cometis menys errors i aportis positivament a l'equip. Esperem que els teus genolls et deixin de fer la guitza.
  • 14 - Martina: L'especialista en contraatacs. Si els correguessis per la banda, el teu encert pujaria d'una manera brutal. Tens bon tir, però massa cops l'utilitzes com excusa per no haver de penetrar a cistella. Ets un diamant en brut, t'hem de polir molt encara.
  • 15 - Estel: El físic més imponent de l'equip i tècnicament de les millors. Tot i això, de les que menys confies en tu mateixa. Ho has millorat durant la temporada, encara ho pot millorar més. Tens les característiques ideals per ser una gran jugadora de bàsquet, ara només falta que t'ho creguis.
  • 16 - Amàlia: Unes cames inacabables, que quan comencen a córrer no hi ha rival que les segueixi. Et falta tenir més confiança en el teu tir i en les teves entrades a cistella. Generes molts avantatges en atac, falta millorar l'encert. Esperem que durant l'estiu acabis de recuperar-te de la teva lesió. Tens molt per donar a dins la pista.
  • 17 - Carla: Les maleïdes lesions ens han privat de gaudir de la teva alegria i la teva energia positiva aquesta temporada. Esperem que et puguis recuperar definitivament i puguis tornar a les pistes. T'esperem amb els braços oberts.
  • 18 - Xènia: Ets rock del bo, pura energia i pur caràcter. Sempre ho dónes tot, l'exemple a seguir en aquest sentit. En certs moments però et falta baixar de cinquena a quarta per poder observar que passa al teu voltant, i així no abusar tant del bot. Quan defenses sense posar mans, et fas un fart de recuperar pilotes per l'equip. I si les poses, que sigui de baix a dalt.
I per últim, menció especial a les Minis:
  • Mar Cortada i Ruth: Amb una plantilla tant llarga no ha estat fàcil que vinguéssiu gaires cops, però heu vingut sempre que us hem necessitat, heu sumat i molt.

Amb tot el que he dit encara no he esmentat el millor d'aquest equip, que és el companyerisme i el bon rotllo que teniu entre vosaltres. Felicitats per la temporada i ens seguim veient als entrenaments, que això encara no s'ha acabat!

Comentaris