Crònica Mini masc.: Bàsquet Lloret Verd 80 – 34 Bàsquet Vilafant Blau

Bàsquet Vilafant: Èric, Rubén, Biel, Roger, Xavier, Arnau, Pau, Àxel, Galdric i Bernat. 6/12 Tirs Lliures. 3 Triples (Bernat, Pau i Èric). 11 Faltes. Cap Eliminat.

Parcials: 12-6, 8-7, 4-2, 5-5, 18-2, 11-3, 16-8, 6-1.

Disculpes pel retard, però ja tinc aquí la crònica de l’últim partit de la temporada. I he vist ja abans de començar que tothom estava implicat en això, ja que he comptat amb tots els jugadors d’aquest equip, i això és una cosa complicada. Així doncs la decisió estava presa, competir fins l’últim minut de la última jornada. Ja sabia de bona entrada que teníem davant un equip superior, però això no ens espanta.

Així que sortim a donar-ho tot a la pista. I la veritat, us he de dir que ha estat una molt bona primera part. És evident que sempre tenim petits detalls que ens fan perdre pilotes i desaprofitar ocasions, però això no ha impedit fer una primera part competida tant bon punt hem deixat de tenir por a la pilota.

I com sempre dic, en el bàsquet hi hem de ser tots. Avís just abans de començar la segona meitat de que el partit no s’ha acabat. Sembla però que no ha fet el mateix efecte en tots, i em trobo un inici de la segona meitat en què només jugaven alguns. Us en recordeu del famós 5-1=0? Doncs resulta que un 5-2 o 5-4 també són igual a 0.

Però com he dit a l’inici, ens hem proposat competir fins l’últim moment. I encara que com de costum ens costen molt aquests minuts, puc dir-vos que l’objectiu l’hem assolit.

M’agradaria que la reflexió fos més de tota la temporada que únicament del partit. He dit moltes vegades que guanyar o perdre no depèn del marcador, almenys per nosaltres que estem en una etapa d’aprenentatge. Dit això que cadascú pensi si ha après al llarg d’aquesta temporada. Jo crec que tots heu après. Ara, us he de dir que cap ha après tant com jo.

Gràcies als pares i gràcies als jugadors per aquesta temporada.