Crònica Mini masculí: B.Vilafant Taronja 71 - B. Porqueres 78

Han jugat: Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric i Martí. 4 triples (Neó, Pep, Martí i Jofre). Tirs lliures (7/15). 17 faltes. Cap eliminat

Parcials: 4-16, 5-14, 12-9, 12-3, 10-11, 9-9, 13-11, 6-5

Últim partit de la gran temporada que heu fet contra uns dels grans equips d'aquesta lliga, el Porqueres.

L'hem començat pèssims, tan en atac com en defensa. Parcial de 9-30 al final del 2n quart. A partir d'aquí, hem donat la volta al partit, intentant remuntar el gran avantatge que tenien els visitants. S'ha vist la nit i el dia. La nit on un equip irreconeixible, sense intensitat; i el dia, un equip brillant, molt intens, on tots els jugadors sumen.

El duel, tret dels dos primers quarts, ha estat molt equilibrat, un bàsquet molt semblant per part dels dos conjunts, amb molta intensitat i agressivitat, on els agrada córrer i fer bàsquets ràpids. Moltes felicitats per la gran intensitat que heu tingut tots fins l'últim segon del partit. Felicitar al rival, on altre cop repeteixo la gran feina que ha fet aquest equip.

Deixant de banda el partit d'avui, vull comentar un parell de coses de cadascú:
  • 5- Ciro: Ànima. Ets la felicitat en persona. Has millorat, i molt. Un dels millors físics de l'equip. Amb treball i constància, pots ser un jugador molt interessant. A vegades et despistes, intenta millorar la concentració que et farà ser millor jugador.
  • 7- Nico: Atleta. No pares de córrer ni en atac, ni en defensa, ni a la banqueta. Arribes a tot arreu. Ets incansable. Més treball de la mà esquerra i guanyaràs molt.
  • 8- Jofre: Lebron James. A la que llances un bot dins l'ampolla, no et para ni un exèrcit sencer. Un dels millors físics de la lliga, aprofita'l. Poleix aquests canvis de mà i seràs inaturable.
  • 9- Albert: Tot terreny. Et va tot. T'enfrontes contra nens més baixos, alts, grossos... i sempre surts guanyant. Has millorat molt la visió de joc, a l'entrar a cistella, llegint molt bé els teus companys per passar-los la pilota. Segueix així i faràs tremolar als rivals.
  • 10- Arnau: Tirador. Una de les millors mans de la lliga, i no crec que et vingui de genètica. Tens molts fonaments. Treballa'ls per fer-los més ràpid i en veuràs resultats aviat.
  • 11- Toni: Evolució. On érem i on som? Has treballat tota la temporada molt bé. Has fet una evolució brutal. Segueix així amb aquesta il·lusió i esforç.
  • 13- Neó: Talentós. No sé d'on vas sortir, però ets el jugador més complet de l'equip. Segueix amb aquesta humilitat i no en tinguis mai prou, m'ho agrairàs.
  • 14- Pep: Desequilibrant. Posa't el cinturó i agafa't fort que enlairem. A la que estàs concentrat amb només treballar, has demostrat que pots desencallar qualsevol partit. Tothom s'equivoca. No t'amaguis i lluita.
  • 15- Enric: Leo Messi del bàsquet. Ha de ser un honor que et compari amb el millor jugador de la història del futbol i del millor club del món. Quan tens la pilota a camp lliure, ningú t'atura. A vegades no es pot acabar sempre i l'hem de donar. Aixeca el cap i mira què passa.
  • 16- Martí: Contundent. Poder. Ets l'amo i senyor de les dues zones. Per entrar-hi, els rivals han de tocar el timbre i demanar-te permís. Ens costa defensar a partir de 6,25. No et desanimis i segueix treballant que veuràs veure sortir els fruits ben aviat.
  • Jordi Mallorquí: Analista. T'ho he dit moltes vegades, veus el bàsquet des de la dreta, des de l'esquerra, per dalt, per baix, per davant i per darrere. Sense els teus detalls, ni els jugadors ni jo mateix haguéssim millorat tant. Merci per aquests dos anys.

Felicitats altra vegada a tots. No és un adéu, és un fins aviat. Ens seguirem veient pel pavelló i sempre estaré allà per ajudar-vos.

Un plaer a tots haver-vos entrenat.

Pd: Dimarts tornem-hi...

Comentaris