Crònica Mini masculí: CB Grifeu Llançà 83 - B.Vilafant Taronja 79

Han jugat: Ciro, Rubén, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep i Enric. 8 triples (2 Neó, 2 Jofre, Toni, Nico, Albert, Arnau). Tirs lliures (5/20). 15 faltes. Cap eliminat

Parcials: 8-10, 10-9, 4-8, 8-4, 9-6, 11-9, 4-11, 14-11. Pròrrogues: 1-1, 8-8, 6-2

Iniciàvem un cap de setmana intens i llarg de bàsquet. El començàvem a la pista del Llançà, on després el continuaríem i l'acabaríem a Andorra.

Comencem el partit amb les idees clares, la d'estar forts a darrere i sortir el més ràpid possible a camp contrari. Així ha estat, dos equips amb idees semblants, amb molt de ritme i amb una bona efectivitat, on al final la balança s'ha decantat cap als locals a la tercera pròrroga.

Intercanvi de cistelles al llarg de tot el partit, on la diferència en el marcador ha estat de com a molt de 5 punts.

Empatant el partit a l'últim minut amb un triple de l'Albert, obrim una 1a pròrroga amb un marcador molt baix pel suposat nerviosisme que locals i visitants patíem (1-1). La segona ha estat també per recordar, ja que a falta de de poc més d'un minut, el marcador reflectia un 6-2 pels locals. L'Arnau, rebent una pilota a 6'25, la llança perfecte i ens fa tornar a tenir esperances per pocs moments en el marcador (6-5). Ja a l'últim minut, els locals anoten una cistella de 2 punts, i ens tornen a allunyar en el marcador. Sabem que anem 3 punts per sota i el que necessitem és un triple, i així ha estat. Comencem a passar i tallar buscant una bona situació de tir i en Jofre, a 6 metres de cistella rep sol, mira el seu defensor què fa, veu que no ve, i tira... Taulell i dins!!! S'acaba el quart amb un llançament dels locals de 10 metres que no entra. Tornem a creure, Tornem a jugar. Comencem amb una cistella de 2 punts, i la resposta immediata dels locals amb un triple. Fallem 4 tirs lliures a l'últim minut, i els locals acaben la seva victòria amb un altre triple.

Hem lluitat, no hem parat de creure i el més important de tot és que hem competit. Felicitats!

Després cap a Andorra, a seguir competint per seguir millorant.