Crònica Sènior femení: Bàsquet Vilafant 59 – 56 CB Ripollet A

Bàsquet Vilafant; Sara (5), Laura (3), Gio (18), Ari (5) i Carme (17) – cinc inicial – Laia C (2), Meritxell (4), Marta (3), Mar (2) i Joana (-). 8/22 Tirs Lliures, 7 Triples (5 Gio, 1 Laura i Sara). 14 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 15-16, 18-9, 16-24, 10-7

Primer partit del Play-Out de permanència i debut amb victòria.

Hem començat toves en defensa permeten un 0-6 d’inici que amb l’encert en atac de la Gio i la Carme hem anat compensant. El segon quart hem tret la nostra bateria de triples que ens ha permès anar al descans amb +8.

El tercer quart hem arribat a ampliar l’avantatge fins a +10 (41-31 al 24’) que l’hem perdut en 2’ (41-41 al 26’). D’allà al 35’ cap equip ha tingut més de 2 punts d’avantatge fins que algun ajustament defensiu ha bloquejat l’atac rival i ens ha permès endur-nos el partit tot i el 3/10 en tirs lliures dels darrers 3’.

Divendres hi tornem. Felicitats pel partit i per la victòria.