Crònica Sènior femení: B.Vilafant 59 - FD Cassanenc 56

B.Vilafant: Carreras (1), Padrós (4), Ferrer, S. (3), No (6), Ferrer, M. (5), Revilla (17), Julia (2), Crous (21).
20 faltes personals. 16/29 tirs lliures. 5 triples (Revilla 3, No 2).

FD Cassanenc: Martínez (14), Turro (2), Boadella (5), Carreras (2), Casadevall (4), Viana, Teixidor (6), Massegur (8), Hernàndez (6), Carre (2), Asso (7).
25 faltes personals. 21/32 tirs lliures. 5 triples (Asso 2, Boadella, Massegur, Hernàndez).

Partit sense transcendència per part dels dos equips el que beneficia a jugar sense pressió. Primera part igualada amb una part positiva, l'encert (17 punts ) i dos de negatives: la falta de control sobre el rebot a la nostra cistella (masses oportunitats de segones i terceres opcions) i una alarmant càrrega de faltes, el que amb una plantilla de 8 jugadores en aquest partit és un perill, que portarà al tir lliure massa vegades a l'equip contrari (parcial de 17-13 al primer quart).

El segon és una mica la repetició del primer amb una variant negativa per nosaltres: l'encert és més baix per nosaltres (12 punts), mentre continuem naufragant amb el rebot i les faltes (concedim fins a 28 tirs lliures a la primera meitat del partit), la càrrega de faltes sense ser apocalíptica és preocupant i anem a la mitja part empatats (29-29).

Per protegir-nos a la segona meitat decidim canviar la defensa. Aquí comença una muntanya russa de joc (potser és una mica exagerada la metàfora), la defensa funciona a estones, sobretot quan la gent que està a pista creu en ella. L'esport a vegades té aquestes coses: el fet de confiar i creure en el que fas fa que ho facis bé.

El tercer quart és igualat com la primera meitat, parcial de 11-12 i tot per dir a l'últim. L'últim, el comencem sense tensió, anem al minut 5 amb 45-48, però amb l'última tanda de rotacions entrem en el nostre millor moment i en 4 minuts aconseguim un parcial de 12-2 i encarem l'últim minut amb 7 punts d'avantatge (57-50).

Tenim clar què hem de fer; ens han de fer dues cistelles com a màxim, temps mort, treuen del nostre camp i triple ràpid després de bloqueig aprofitant la continuació de la bloquejadora, ataquem, falta sobre nosaltres i fem els dos tirs lliures. Continuen a dos triples, temps mort un altre cop i ens fan un triple de deu metres. Amb 14 segons per jugar encara som capaços de complicar-nos la vida, perdre una pilota per no deixar-la anar, però amb la sort de que ja no els queda temps per tirar.

Al final victòria per agafar les fases amb moral i esperem recuperar a totes les lesionades

PD:Encara que alguna no ho vegi clar espero que es faci la llum.