Crònica Sènior femení: Vive-El Masnou Bàsquetbol A 59 - Bàsquet Vilafant 52

Vive-El Masnou Bàsquetbol A: Portas (11), Farriols (16), Equierdo, Morral (4), Garcia (2), Garrido (11), Mirret (4), Blanco (16), Montes (5).
17 faltes 11/17 tir lliures tres triples (Farriols, Garrido, Blanco).

Bàsquet Vilafant: Padros (3), S.Puig, Ferrer, Revilla (16), Morató (8), Santos (10), Julià, Crous (15)
18 faltes 16/26 tirs lliures. 2 Triples (Revilla i Morató).

Anàvem a jugar a Masnou amb la intenció de gastar l'última bala que ens quedava, amb diferents baixes i alguna cara nova al grup.

Encara teníem remotes possibilitats de salvar la categoria però les vam dilapidar totes en10 minuts per oblidar. Però anem a pams.

Comencem el partit una mica fredes i fora de lloc. Suposo que l'escalfament té alguna cosa a veure. Poc a poc anem entrant al partit i tapant les vies d'aigua que fan que perilli el partit (el rebot, donant fins i tot fins a quatre opcions d'anotar a l'equip contrari i la defensa de les penetracions en que mai fem la segona ajuda deixant que doblin pilotes al joc interior amb moltes facilitats per fer cistelles fàcils).

Així després d'un parcial al minut 7 de 4-9, anirem fent la goma i ens mourem entre aquests cinc punts i la igualtat durant la primera part, que acabarà amb un 30-25.

Al vestuari parlem del que hem d'arreglar i ens queda clar que entrem al que acostuma a ser el nostre millor quart, o sigui que anem per feina. Comencem el quart i es compleixen les expectatives, 0-6 en 2 minuts, i ens posem per davant (30-31). Però, a partir d'aquí desapareixem del partit, ens esborrem en defensa i en atac, i deixem de fer el que fèiem, ho confiem tot al tir exterior i no estem encertats, no fem balanç defensiu i això es converteix en un sever correctiu que durarà del minut 22 al 32 amb un parcial de 18-4 ens posa el partit molt complicat.

Al principi de l'últim quart provarem un canvi defensiu, però dos triples quasi seguits (tres en tot el partit) la fan inútil i donen un màxim avantatge de 20 punts a les locals (58-38 al minut 35). Temps mort per veure si canviem en defensa però ens trobem còmodes i volem continuar provant.

I quasi arriba el miracle: parcial de 0-14 i ens posem a 6 a falta de 1:30. Però no en farem prou, en el que resta de partit no tornarem a anotar.

Resultat final de 59-52 i un gust agredolç final. 30 minuts bons que no serveixen de res per 10 de desconnexió.

PD el partits duren 40 minuts i per guanyar-los hem d'estar dins el partit 40 minuts.