Crònica Cadet femení: B.Vilafant negre 49 – 34 CB Sant Feliu


Mar Cortada 2p
Mar López – 0p
Alena Marchal – 8p
Nora Hortensi – NJ – Baixa per lesió
Estela Alemany – 4p
Mireia López – NJ – Baixa per lesió
Xènia Fàbrega – 9p
Martina Julià – 12p
Daniela Zambrana – 6p
Estel Rigall – 6p
Amàlia Pellicer – 2p

1 triple (Daniela) – tll 8/12


Deixem enrere un estiu calorós, llarg i molt bàsquet a la motxilla.

Un dels millors entrenadors que he conegut mai sempre em deia que a cadet començava el bàsquet de veritat, que tot es posava al seu lloc i que tota la feina feta anteriorment veia el seu fruit.

Aquelles nenes que vaig conèixer els dimecres als entrenaments de tecnificació fa dues temporades, s’han fet grans. Com us vaig comentar abans de començar el partit, a mi em vau convèncer a Andorra. Ara, cal que us convenceu a vosaltres mateixes que sou capaces de molt més.

Al bàsquet el més important és l’actitud, la convicció i la voluntat de millorar, sense aquests tres pilars no anirem enlloc. Per guanyar un dia, primer cal saber perdre.

Com veieu, l’única jugadora que no va anotar va ser la Mar López, però sense la seva actitud defensiva la Martina no hagués recuperat tantes pilotes. L’Estel i l’Amàlia només van fer 8 punts entres les dues, però van agafar molts rebots. L’Alena, que de rebots també n’agafa molts, masses pel meu gust, va fer 8 punts però crec que encara porta les ungles massa llargues. La Daniela va arribar 10 minuts tard, segur que va esmorzar molt bé perquè la seva intensitat en defensa només es pot explicar així. L’Estela que sempre li canvio el nom, segur que va menjar el mateix que la Daniela i la Xènia, o potser són els aires de VILAFANT que fan de vosaltres unes lluitadores nates.

Amb el vostre exemple les petites només poden ser unes guerreres, fixeu-vos amb la Mar Cortada la jugadora que més faltes comet en un minut.

Nenes, que la victòria no amagui els NOSTRES defectes, i que els NOSTRES defectes no amaguin els VOSTRES encerts.

Ens veiem dimarts amb les piles carregades i les idees ben clares, i esperem que la Mireia i la Nora siguin amb nosaltres de nou.

Seria molt lleig per part meva no agrair l’ajuda de les grans, sense els seus ànims des de la grada el partit no hauria estat el mateix.

Bon diumenge a totes!

Comentaris