Crònica Sènior masculí: C.B. Sant Feliu 57 - 70 B.Vilafant

Parcials: 18-26, 17-10, 10-10, 12 - 21

Han Jugat Vicente, Vergés, Castillo, Pere i Nebot - cinc inicial- Adrià. Roger, Descamps, Sergi i Gascón.

Victòria d'alt valor, ja que creiem que el Sant Feliu, malgrat els dos resultats adversos de les primeres jornades serà un dels rivals per la lluita per la permanència.

Vam començar amb les idees molt clares i amb ritme alt, aconseguint bàsquets senzills i posant en problemes els atacs del Sant Feliu, aconseguint una bona renda de +8 al final del primer quart, però un bon ajustament de la defensa, amb millor lectura del partit i una apagada de llums nostra, aquesta vegada simbòlica no com la setmana passada, va fer que el Sant Feliu ens atrapés al marcador i fins i tot es posés per davant en algunes ocasions al segon quart.
El tercer quart va ser un intercanvi de bàsquets, encara ens costava llegir bé el partit i adaptar-nos a les característiques del mateix, massa pendents de les nostres errades i remant en direccions oposades en algunes fases.

Les alternatives defensives i una tornada a posar els peus a terra i construir els atacs a partir de l'ordre i la defensa ens va fer encadenar un seguit d'accions positives i un parcial de +15 que ens va permetre guanyar el partit.

Possiblement el resultat no reflecteix la diferència real que vam veure a la pista però ens dona una important victòria, la primera fora de casa, per seguir adaptant-nos a la categoria i seguir creixent mentre esperem la plena recuperació dels lesionats, de qui sabem que tindran un paper important en l'equip.

Seguim creixent amb
Treball, treball i treball.





Fotos: Lluís Castillo, més imatges aquí.

Comentaris