Crònica Cadet fem.: Bàsquet Vilafant Taronja 57 - 65 F.D. Cassanenc

Han jugat: Íngrid, Sara, Martina, Ruth, Estel, Xènia, Núria, Mariona, Laura, Eva S, Mar i Eva T.

Avui jugàvem, segurament, contra l'equip que millor juga de la categoria.

Sabíem que per intentar guanyar aquest partit havíem d'igualar-les en intensitat i rascar molt. No ho hem entès així i ens han passat literalment per sobre els primers 10 minuts on hem estat desconegudes i molt toves, mostrant tics que ja haurien de formar part del passat.

Al 2n quart hem parat el cop però el nostre atac no funcionava com volem. Marxàvem 20 avall i amb la sensació que havíem llençat el partit.

Quedaven 20 minuts i les nostres noies (perquè sí noies sou vosaltres les que ho feu), han decidit que el Cassà hauria de suar si volia guanyar. En un 3r quart per emmarcar aconseguim empatar i fins a 2'del final creure'ns que ens podíem endur la victòria.

Hem remat però no ha sigut suficient. Dues accions de moltíssim mèrit i talent per part d'una jugadora rival han sentenciat i ens deixa amb un regust agredolç. Podem competir bé, però necessitem fer partits de 40 minuts, no de 30, 20 o 10. 

Tot i això us felicito de debò. És un orgull per nosaltres poder entrenar-vos a vosaltres i a les noies del cadet negre, sou immenses! Fins dimarts!!

Comentaris