Crònica Cadet fem.: CB Grifeu-Llançà Vermell 57 - 45 B.Vilafant Taronja

Han jugat: Íngrid, Sara, Alena, Ruth, Xènia, Martina, Mariona, Laura, Mar C., Mar L.

Bé, m'agradaria començar demanant disculpes a títol personal en primer lloc a l'àrbitre del partit, les nostres jugadores i pares i mares del nostre club, així com al Grifeu en general. Un entrenador de formació, independentment de si té raó o no, no es pot comportar com ho vaig fer al 2n quart. No tornarà a repetir-se.

Dit això sabíem que per competir aquest partit havíem d'estar molt concentrades i ser molt actives. Així ho vam fer. Però sobretot defensivament que és el que ens va mantenir vives durant tot el partit.
En atac hem de millorar les finalitzacions i alguns detalls tàctics que encara no dominem, res preocupant. Però el que sí és més urgent controlar són els nervis i la precipitació, fet que ens fa perdre moltes pilotes sense que el rival forci l'error.

El marcador final no és un reflex del que es va veure a la pista. El punt d'inflexió va arribar amb la possibilitat de posar-nos a 1 punt en un contraatac que vam errar i el posterior parcial de 7 a 0 a 3 minuts del final que va sentenciar el partit. Això, i el nostre horrible percentatge en tirs lliures; 7/32. Ningú sap que hagués passat amb una mica més d'inspiració des de la línia de personal. El que sí sabem a partir d'ara és com volem competir. Tal i com es va fer ahir.

Agrair a les petites, que cada cop ho són menys, la seva ajuda i compromís. Moltes gràcies.

Fins dimarts noies, bon cap de setmana!!