Crònica Cadet masc.: Bàsquet Vilafant 73 - 59 CCE Montessori-Palau

Convocats: Lara (2), Villalón (12), Rodríguez (2), Gualda (9), Cuadrado (17), Jou (4), Chavarria (9), Vergés (13), Campos (-), Alsina (-), Sànchez (-), De Alcaraz (5).

Parcials: 13-24 / 19-9 / 12-14 / 29-12.

3 Triples, 8/23 TL.

Inici de partit pèssim contra el CEE Montessori – Palau, quart rival d’aquesta temporada i que arribava a Vilafant amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota. Estàvem avisats. Doncs passats els primers 10’, ens trobem 11 punts per sota en el marcador.

La realitat és que sou un equip de caràcter més ofensiu que defensiu. En atac en sabeu i molt, no us costa gaire posar la pilota dins la cistella, però el fet és que fins que no comenceu a funcionar a darrera a davant no ens en sortim. I ja van varis partits.

Al segon quart comencem a defensar i es nota, tot i el descontrol i precipitació en atac, anem al descans només 1 punt a sota.

A la segona part, el nivell d’intensitat ha anat pujant fins a un punt de no retorn i ha acabat essent un partit molt físic i molt dur. El tercer quart ha estat un intercanvi de cistelles on s’ha seguit amb el partit igualat i no ha estat fins a l’últim quart (com de costum) on hem tret la nostre millor versió defensiva acompanyada de ràpids contraatacs que ens ha permès marxar en el marcador.

Felicitats pel partit i a seguir treballant, ens veiem a pistes!


Comentaris