Crònica Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 61 – 58 CB Roses

Convocats: Lara (3), Villalón (14), Rodríguez (1), Gualda (4), Cuadrado (13), Jou (4), Chavarria (np), Vergés (18), Campos (2), Alsina (2).

Parcials: 27-13, 11-18, 11-15, 12-12.
3 Triples, 8/14 TL.

El dissabte passat ens enfrontàvem al CB Roses en el que era el nostre primer partit de lliga ja que el que havíem de jugar la setmana passada el tenim aplaçat per més endavant.

Inici de partit mot bo fins al 6’. Hem començat molt actius i concentrats, apretant als dos costats de la pista la qual cosa feia que anotéssim amb facilitat (12-0 al 4’ i 18-5 al 6’). Els següents 4’ del primer quart hem afluixat però tampoc ens ha anat malament del tot mirant els números de l’electrònic (27-13).

A partir del segon quart i ja fins al final de partit hem deixat de fer el que us demanem: hem estat conformistes, hem volgut fer coses que encara no dominem prou i en canvi no hem posat en pràctica aquelles coses que si que se’ns donen bé i que ens aporten positivament. En definitiva, hem baixat en pràcticament tots els aspectes del joc, fet que l’equip visitant ha aprofitat per anar retallant distàncies fins al punt de tenir un llançament per forçar la pròrroga.

El millor del partit doncs, si bé no és el més important, el resultat. Estem molt i molt lluny del que pretenem aquesta temporada però tot just arrenquem i esperem anar millorant cada dia més i més. Una part d’aquesta millora però, depèn exclusivament de vosaltres. No tardeu gaire més en posar joc la carta del compromís, la de l’esforç i la de la constància; són les més bones que teniu a la baralla ;)

Fins aquesta tarda.


Comentaris