Crònica Júnior masc. 2: Bàsquet Vilafant 70 - 42 CB Roses B

Parcials: 12-7, 13-14, 18-4, 27-17

Tirs Lliures: 14-27. 8 Triples

Partit amb dues cares, una primera part prou igualada (25-21). Males defenses i un atac molt dèbil per part dels dos equips.

Després de la pertinent xerrada del descans. Millora l'encert però sobretot la defensa.

I aconsseguim la victoria que donarà un pèl de moral al grup. Cal ressaltar que el rival ha fet una zona els 40 minuts. I nosaltres aquesta setmana hem començat a poder treballar amb tota la plantilla l'atac contra zona.

Tenim un punt feble amb el rebot defensiu, que cada vegada veiem de manera més individual, el que ens facilitarà el poder-hi posar sol·lució. Millorem en el tir lliure i aconsseguim estar per sobre del 50%, (14/27), clar està que encara no es ni molt menys acceptable.

Molt a millorar però si que hi han hagut aspectes molt positius. Sobretot el que fem o decidim, ho farem units i com equip. Ja hem deixa't clar que ningú ni ha ni pot caminar sol.