Crònica Júnior masc. Inter.: Reale Bàsquet Vilafant 81 - 87 Club Bàsquet Vilatorrada

Parcials: 18-22, 20-23, 17-22, 26-20.

Han jugat pel B.Vilafant: Santos (8), Sala (6), Gironès (9), Baraut (9), Cortada (5), Isidoro (3), Quintana (1), Caritg (27), Torres(13).
12/30 tirs lliures 29 faltes (eliminat Sala 40’)
3 triples (Santos ,Cortada ,Isidoro)

Pel CB Vilatorrada: Fernàndez (16), Acuña (21), Ruiz (6), Mercadal (23), Franch (3), Jofre (1), Olvera (12), Rodríguez (5), Moreno.
24/36 tirs lliures 28 faltes (eliminats Moreno 32’,Rodriguez 36’,Jofre 40’
11 triples( Acuña 4, Fernàndez 3, Olivera 2, Franch i Mercadal)

Partit jugat el dia que celebrem com a club els 20 anys de vida, i com sempre, escollim el millor dia per fer el millor partit.

La presentació, com sempre, per recordar, gran treball de la gent que “no fa básquet”, però sense les quals la subsistència d’aquest club seria una mera hipotesi. Mai ningú que no ho visqui d’aprop serà conscient de la feina que fan, moltes gràcies a tots per la feina que feu.

En quant al partit, es va jugar amb intensitat durant 40 minuts, fent servir les armes disponibles, i creient amb la victòria fins al final, això el Vilatorrada.

En quant a nosaltres, podríem buscar 1000 excuses, jo en puc donar unes quantes, que si els àrbitres ens van pitar més faltes a nosaltres (29 a 28), que si el tir lliure (12/30 per 24/36), que si el triple (3 nostres pels seus 11), o la que més m’agrada, la pista patina.

Però la realitat és un altre, el vostre problema és l’actitud, la vostra cultura d’esforç, i la capacitat que teniu per reconèixer on teniu el problema i no fer res per arreglar-lo. Em podria extendre i fer una disecció del partit i explicar els problemes, però faré com vosaltres, només explicaré 5 minuts, els que vau jugar.

Entrem al minut 36 amb 63-80 i de cop i volta la pista va deixar de patinar i vosaltres vareu a començar a defensar (suposo que va ser la tramontana que es va emportar la pols), van deixar de fer cistelles de camp (0), i només van fer tir lliures (7/10) i nosaltres vam començar a córrer, resultat d’això? Parcial de 18-7 i únic parcial que guanyem, però ja fa molt de temps que us dic que amb això no en fem prou .

Esperem tenir prou capacitat per arreglar això, jo crec que sí, o sigui que esperem tenir una assistència decent aquesta setmana a entrenament per mirar d’arreglar-lo entre tots.