Crònica Júnior masc. Interter.: Reale B.Vilafant 68 -CB Sant Narcís 57 / B.Fontajau 45 - Reale B.Vilafant 53

Parcials: 17-10, 16-16, 17-16, 18-15

Han jugat: Santos (6), Pararols (4), Sala (15), Baraut (11), Cortada, Isidoro, Quintana (8), Caritg (14), Torres (10), Eloi.
17 Faltes,11/35 tirs lliures. 5 triples (Sala 2,Baraut, Quintana, Caritg)

Avui copiaré les paraules d'un jugador que resumeixen molt be el partit:

Primera victòria de la temporada; partit que vam jugar de manera còmode, sense gaires ensurts, sempre per sobre el marcador, tot i que sabíem que no estàvem jugant com sabem i podem. Aquesta setmana toca entrenar fort per corregir els errors i arribar millor al partit.

B.Fontajau 45 - Reale B.Vilafant 53

Parcials: 8-8, 14-19, 7-8, 16-18.

Han jugat: Santos (12), Pararols (1), Sala (5), Gironès (10), Baraut (7), Cortada (2), Quintana (2), Caritg (12), Torres (2), Eloi.

21 faltes Eliminat Quintana(34') ,10/24 tirs lliures.
3 triples (Santos 2,Girones)

I vam entrenar, però no fort, vam corregir errors però no els suficients. Partit complicat de jugar per part nostre, ja que mai vam trobar fluidesa en atac. Ens salva la defensa perquè t'han de fer pocs punts per guanyar un partit en el que fas 53. Mai hem trobat el pase adecuat, i hem fallat tirs fàcils, només per posar un exemple, al tercer quart els deixem amb 2 punts fins el minut 9 i guanyem només d'un el parcial.

El tir lliure el millorem, de fallar 24 tirs lliures el primer partitt a "només" 14 el segon, quina alegria.

Em demaneu un 1x1 de l'equip, millor un altre dia, l'autosencura a vegades és positiva, ara hem de rebre a uns dels favorits de la lliga a veure com responem.