Crònica Mini masc.: Bàsquet Vilafant Taronja 95 - 61 CB Salt 07

Parcials: 9-4, 14-11, 7-12, 12-10, 11-3 16-6, 12-10, 14-5

Han jugat: Eric, Pol, Biel C, Biel B, Ian, Ruben, Àxel, Dídac, Pau i Bernat.

Aquest dissabte, el mini taronja ha jugat la segona jornada a casa, a Vilafant. A diferència de la
primera jornada, aquest cop ha demostrat que sí que sap defensar un 1 contra 1 sense que ens puguin superar amb facilitat. Tret d'alguns moments del partit, podem dir que si l'equip es posa el mono de treball aconseguim encaixar menys cistelles, cosa super important en aquestes categories d'anotacions tan altes.

Hem donat moltíssima importància a la defensa en aquest primer mes, encara ens queda per aprendre, però els entrenadors estem convençuts que ho farem molt millor i que cada cop haurem de fer menys ajudes a causa de les bones defenses individuals.

Pel que fa a l'atac queda molt a treballar, a trets generals, hem d'evitar tant vot per passar camp i ser més solidaris amb la pilota, ja que si fem bones passades no hem de gastar tanta energia i sorprenentment amb bones passades la pilota va més ràpida que un jugador botant sol. Els jugadors tenen una bona capacitat de vot i desequilibri per jugar-se 1x1, base clau per tenir una anotació tan alta en aquest partit, però això no serà suficient si ens trobem un rival amb gran capacitat defensiva.
Seguirem treballant per millorar les nostres debilitats.

Ens veiem el dimarts.



Comentaris