Crònica Mini masc.: C.B. Campdevànol Verd 58 - 8 B.Vilafant Blau

Han jugat: Manel, Joan C, Ivan, Marc, Èric, Leo, Pol, Jan, Joan G i Isaac.

Aquest dissabte ens tocava un desplaçament llarg contra segurament el millor equip del grup. La veritat és que els campdevanolencs han sigut superiors a nosaltres en tot moment.

Des del primer moment ens han superat en intensitat i si li sumem que tècnicament eren superiors a nosaltres, el partit se'ns ha complicat molt. El tema tècnic només es pot solucionar treballant molt als entrenaments, el tema de la intensitat només és qüestió de concentració i de ganes. També ens ha costat molt adaptar-nos a la pista, hem anat molts cops pel terra.

En podem aprendre moltes coses d'aquest partit. Una de les més importants és que no serveix de res buscar excuses. He sentit més d'un cop de que ens feien faltes, però la realitat és que ells anaven amb tot a per la pilota i nosaltres no. També hem d'aprendre que si no ocupem bé els espais, facilitem molt la feina defensiva del rival i que hem de jugar molt més en equip, abusem molt del bot.

A tot això, hem de conscients de que som un equip en construcció i que ens hem enfrontat a un equip que en la meva opinió, hauria d'estar a un nivell superior, com a mínim. Felicitar al Campdevànol perquè han jugat molt bé a bàsquet. Toca seguir treballant. Fins dimarts!

Comentaris