Crònica Preinfantil masculí: B.Vilafant 65 - 48 CCE Montessori Palau

Han jugat: Ciro, Nico, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep, Enric i Martí.

Parcials: 6-8, 24-9, 16-13, 19-18.
3 triples (Nico, Ciro i Pep), 2/16 tirs lliures.

Primer partit a casa i amb l'equip al complet. Ens ha costat els primers quarts adaptar-nos a pista central; hem començat amb un encert molt baix, no només pel que fa a tir exterior sinó en finalitzacions.

El tercer quart amb dos triples consecutius (Nico i Ciro) ens ha fet recuperar la confiança i hem jugat segurament els dos millors quarts del partit, amb un joc més alegre i més intensos en defensa. Després de la mitja part ens ha costat arrencar, però el sisè i el setè, altre cop més atents en defensa, ens ha permès recuperar més pilotes i acabar amb un parcial de 21-10. L'últim quart se'ns notava molt cansats, lents tant en atac com en defensa.

En general, hem vist que quan som intensos i estem atents en defensa tot flueix més, a la que hem baixat la intensitat el Montessori ens ha superat amb molta facilitat. A millorar també el nostre atac estàtic; ens costa moure'ns sense pilota i tenir un punt de paciència per a trobar la millor opció. Felicitats per l'esforç, continuarem treballant!