Crònica Premini: CEB Girona 62-12 Bàsquet Vilafant blau

Aquest dissabte afrontàvem un partit molt complicat, contra un rival que pressumíem superior a nosaltres. Els pronòstics no van fallar, i el CEB Girona, va ser de lluny, el millor equip.

Com ja us vam avisar de les derrotes se n'aprèn i molt. 

En primer lloc, aprendre què no he de fer durant els partits: defenses toves, dubtes en atac...despistes varis.

En segon lloc i molt més important, a comprovar que entrenant amb esforç i infensitat, es pot arribar a jugar a bàsquet, com aquells nens. Penseu que ningú neix après, per tant, amb entrenament i ganes, podem assolir aquell nivell o fins i tot millorar-lo.


Pel que fa el partit, tot i la derrota, us haig de felicitar per l'esforç i la serietat. Davant les baixes d'en Pol i l'Oriol, la qual cosa ens feia mancar força física, però amb l'ajuda de l'Aniol de l'escoleta...gràcies per venir crack, i la resta de l'equip, vàreu fer un partit molt lloable.

Queda continuar treballant la circulació de pilota, i atrevir-nos tots a sortir botant...però ja sortirà.

Per tant us encomano a continuar entrenant per seguir millorant i poder gaudir de les millores contra rivals del nostre nivell.

PD: Gràcies al CEB Girona pel detall de deixar de fer presió tota la pista tota la segona part, tot i entenent que la lliga està feta per aconseguir fortes pallises, si vols assegurar-te jugar amb els millors. Felicitats per l'equipàs!


Comentaris