Crònica Premini masc.: Bàsquet Vilafant 61 - 11 CCE Montessori Palau Blanc

Han jugat: Iago F., Roger, Àlex, Aitor, Eduard, Leo, Jan, Iago B. i Paolo. 3 triples (Àlex, Leo i Roger). Tirs lliures (3/5). 8 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 11-0, 6-2, 22-0, 13-2, 14-2, 13-0, 6-2, 11-3

Primer partit a casa contra el Montessori Palau.

Comencem el partit demanant el mateix de sempre, concentració, intensitat i joc en equip des del minut 0. Hem anat de menys a més. Cada vegada anàvem a buscar el nostre atacant més ràpid per defensar-lo, hem buscat més vegades els companys sols.

A estones, quan hem jugat separats, és on fem mal de veritat. És molt més difícil que ens defensin quan juguem lluny del company, ja que tenim més espai per atacar. I és molt més fàcil atacar cistella tenint espai, que no amb companys i rivals pel mig. Hem d'intentar cada vegada fer-ho més sovint.

Hem demanat córrer per les bandes quan no teníem pilota, ja que per atacar amb més facilitat, haig de poder veure la cistella on ataquem i la pilota amb facilitat. Si correm pel mig i per davant la pilota, és molt difícil rebre amb bones condicions (passes, ens roben la pilota, no l'agafem...).

En definitiva ha estat un molt bon partit, on poc a poc van sortint cada vegada més coses que anem demanant els entrenadors.

Recuperem forces que la setmana que ve hi tornem per seguir millorant i seguir creixent com a jugadors i equip.

Felicitats i bon cap de setmana menuts!
  

Comentaris