Crònica Premini mixt: B.Vilafant Blau 22 - 71 C.B. Sant Gregori

Han jugat: Neus, Joana, Cèlia, Oriol, Anna, Núria, Angelina, Xènia, Pol i Marc.

Partit jugat a Vilafant contra un rival, el Sant Gregori, que va ser superior a nosaltres. Si bé vull comentar que es va jugar amb més intensitat que en el darrer partit contra l'Adepaf, encara ens manca mantenir la concentració durant tota l'estona que estem a pista.

En defensa, us vull comentar que el jugador número 4 ens va encistellar 30 punts...i és nascut el 2010, per tant escoleta. Felicitar-lo a ell i els seus companys per la victòria.

És feina de tots defensar i ajudar-nos entre nosaltres. Si el jugador contrari passa pel meu costat amb la pilota, no me'l puc quedar mirant, perquè resulta que no és el meu, i el deixo passar. Tenim molta feina als entrenaments, en primer lloc treballar la tècnica individual de cadascú. Necessitem més jugador/es que tinguin prou confiança per sortir botant la pilota quan ens defensen tota la pista.
Que aquells que normalment pugen la pilota, aixequin el cap, busquin a la resta de companys, i la passin quan sigui la millor opció.

En atac ja sortiran millor les coses, hi ha dies que sembla que la pilota no vol entrar.
Per tant, aprofiteu els entrenaments per esforçar-vos al màxim.

PD: Aquest dissabte tenim un partit molt díficil, el qual ens ha de servir, per emmirallar-nos en el rival, i treballar durant tot l'any per aconseguir acostar-nos al seu nivell, per tant no estigueu pendent del resultat, això ès el de menys pels entrenadors.

Com diu un Gurú del bàsquet a Vilafant, les fites s'aconsegueixen amb treball, treball...i sort:).
Fins dissabte.

Comentaris