Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 47 - 55 F.D. Cassanenc Sf 2a

Bàsquet Vilafant; Marta (12), Mar (8), Gio (12), Clàudia (-) i Carme (2) – cinc inicial – Laia C (-),
Meritxell (-), , Joana (8), Laia S (5). 7/12 Tirs Lliures, 4 Triples (2 Gio, 1 Laia S i Mar). 15 Faltes,

FD Cassanenc; Martínez (21), Carreras (4), Oduber (7), Massegur (10) i Díez (5) – cinc inicial –
Ramirez (-), Boadella (-), Viana (-), Hernandez (4), Carré (2), Asso (2) i Rey (-). 7/11 Tirs Lliures,
Cap Triple. 15 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 15-23, 4-13, 14-9, 14-10.

Primera derrota com a locals, davant un rival amb molt de nivell, ben treballat i amb molta intensitat.

Bon inici en atac però molt toves en defensa hem deixat que les seves millors jugadores entressin en el partit amb molta facilitat. A partir del minut 7’ el partit s’ha trencat i tot i millorar en defensa en el segon quart, hem perdut el cap en atac i no hem estat capaces de jugar a res durant tot aquest quart. El parcial ha estat devastador (del 12-15 al 7’ al 19-40 al 22’, 7-25 en 15’).

D’aquí al final només us puc felicitar, a partir d’una excel·lent defensa de les 5 jugadores en pista, hem deixat ben pocs tirs alliberats i gairebé cap rebot ofensiu i hem acabat atacant de forma més pausada després de la seva intensa defensa i hem mostrat una imatge molt diferent a la de la primera part. En el marcador també s’ha reflectit, 28-15 els darrers 18’.

Hem d’estar intenses i concentrades els 40’, no en funció de si em/ens surten les coses en atac o no. En la mesura que millorem això, ho gaudirem més en pista.

Esperem que la Laia es recuperi ben aviat, i ens veiem divendres.