Crònica Sènior femení: Bàsquet Vilafant 60 – 46 CB Quart

Bàsquet Vilafant - 60; Marta (9), Clàudia (2), Laia (10), Carme (15), Mariona (-) – cinc inicial – Ingrid (-), Meritxell (4), Mar (11), Gio (5) i Ari (4). 14/21 Tirs Lliures, 4 Triples (Mar, Marta, Gio i Carme). 24 Faltes, Cap Eliminada.

CB Quart - 46; Aymerich (4), Garcia, A (9), Garcia, M (8), Jimenez (6), Godoy (6) – cinc inicial –Panosa (2), Rigau (1), Flores (8) i Fàbrega (2). 16/31 Tirs Lliures, 2 Triples (Garcia, A). 23 Faltes, Eliminada al 39’ Garcia, M.

Parcials; 22-9, 10-14, 15-11, 13-12.

Segon partit de lliga, segon a casa i segona victòria. Avui almenys hem patit menys que fa dues setmanes, però hem treballat tant o més que aquell dia.

Comencem a veure tastets del que podem arribar a gaudir. Excel·lent 1r quart, amb una intensitat defensiva molt alta, forçant fins a 3 24”, deixant al rival sense segones opcions i amb molta mobilitat ofensiva. Acabem 22-9. A partir d’aquí no hem patit pel resultat, amb avantatges entre els 9 i els 16 punts fins als 14 finals i no ho hem fet per 2 motius claus.

Màxima intensitat de les 10 jugadores que ha permès no encaixar cap parcial important i gran millora del “saber estar” en pista quan les coses no surten. Heu aguantat amb 4 faltes sense deixar de defensar, heu perdut poques pilotes i algun altre detall més.

Ens queda molt per millorar, però l’aspecte principal per assolir aquesta millora és entrenar entre setmana. Cal que estigueu en condiciones òptimes per poder rendir al màxim i el que avui ha estat un gran primer quart, pugui ser-ho cada partit més estona.

Felicitar-vos una vegada més pel partit, i sobretot a les cadets Ingrid i Mariona que ens han donat un bon grapat de minuts de qualitat.