Crònica Sènior masc.: CE Onyar A 65 - 83 B.Vilafant

Han jugat: Pons, Andreu, Castillo, Decamps i Sergi - cinc inicial - Kiri, Adrià, Vicente, Pere, Nebot i Gascón.

Parcials: 20-21, 19-23, 12-29, 14-10.

Partit que ens servia per continuar amb les bones sensacions d'inici de temporada.

Teníem l'experiència de l'any passat amb l'Onyar a nivell de sots25, amb qui ens vam enfrontar vàries vegades, sempre igualats i amb victòries i derrotes.Per tant sabíem que el partit era difícil.

Vam començar amb la idea de portar la iniciativa tant en el marcador com en el partit, així ho vam aconseguir. Tot i així el primer i segon quart van ser molt igualats.

Al tercer quart però vam aconseguir encadenar bones accions i amb l'encert que a vegades ens va faltar a la primera part.

Aquest tercer quart i una millor gestió de les emocions al llarg del partit, vam ser més regulars, va fer que aconseguíssim l'avantatge al marcador que ens va permetre al final ser els guanyadors del partit.

Seguim tenint marge per la millora, sobretot en petits detalls que tardem massa en ajustar durant el partit, tot i així consolidem un molt bon inici que ens apropa una mica més a la salvació, objectiu d'aquesta temporada.

Seguim amb la nostra idea principal de joc i corregint aquests detalls de la manera que hem fet sempre i que ens ha dut fins aquí, i que sens dubte ens ha de guiar quan vinguin les verdes, i ho fem amb

Treball, treball i treball.

Comentaris