Crònica Cadet masc.: B.Vilafant 57 - 61 CB Banyoles Blau

Àlex L., Abush (24), Nil, Albert (3), Àlex C., Jan (10), Isaac (12), Pau V. (2), Adrià (2), Sergi, Pau A. (3), Marc (1).
6 triples: 2 Jan i Isaac, 1 Abush i Pau A.
Parcials: 10-18 / 15-10 / 13-16 / 19-17

Inici dolent, jugadors poc concentrats, sense intensitat. Resultat, al minut 5 el resultat era 1 a 9. a partir d'aquí hem començat a funcionar, hem començat a "apretar". Això s'ha traduït amb recuperacions de pilota i joc ràpid. Ara ja estàvem 8 a sota.
Un bon segon quart, amb una bona defensa i encert exterior ens ha permès arribar a la mitja part només 3 a sota.

S'havia de decidir quina seria la nostra actitud el que quedava de partit. I no us podem dir res, perquè hem tingut la bona. Però si la pilota no entra no es pot guanyar.

Tot i la falta d'idees en atac el tercer quart, no hem deixat de lluitar, ni hem baixat els braços. Això és un pas molt gran com equip.

Si tenim les idees una mica clares en atac, farem un altre pas endavant en el creixement com equip.