Crònica Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 63 – 79 CEE CB Grifeu Llançà

Convocats: Villalón (14), Rodriguez (-), Gualda (11), Cuadrado (5), Jou (8), Chavarria (10), Vergés (6), Campos (-), Alsina (5), Jou (-), Burgas (4), Cuadrado (-).

Parcials: 19-27 / 16-13 / 13-16 / 15-23.
3 Triples, 8/11 TL.

Un altre cap de setmana i un altre partit. Aquesta vegada, amb un inici molt bo... pel Grifeu Llançà, l’equip rival. Bé, si que és veritat que fer 19 punts en els deu primers minuts és una notícia molt positiva per l’equip. Però si l'altre equip te’n fa 27 en el mateix interval de temps, "Houston, tenim un problema". I és que la nostra defensa fa aigües per tots costats: no defensem l'1x1 (ens superen fàcil, no neguem centre, posem mans i ens piten faltes al nostre camp ofensiu), no defensem línies de passada ni reduïm espais, no saltem a les ajudes ni controlem el rebot defensiu i evidentment, no ens comuniquem els uns amb els altres mentre defensem.

El segon quart tampoc ha estat especialment brillant però un bon últim minut (7-0 de parcial) ens ha permès retallar distàncies a la mitja part. I un tercer quart semblant a l’anterior, intercanvi de cistelles i 8 punts a sota al marcador amb els últims 10 minuts per jugar.

Inici de l’últim quart molt fort on deixem al rival 4’ sense anotar i ens posem a tant sols 2 punts i amb el partit obert. A partir d’aquí però, tornem a desconnectar, baixar intensitat i finalment baixem els braços i encaixem un parcial de 9-23 en 6’ que ens deixa sense la més mínima opció de lluitar per el partit.

La millor atracció de les fires no ha estat a Girona aquests dies, sinó a Vilafant. I és que som una gran muntanya russa. Quan ens venim amunt no ens atura ningú, però quan deixem de funcionar, ens passen per sobre tothom.

Hem d’aprendre a competir els 40 minuts que dura el partit. A no desconnectar quan esteu a la banqueta. A ser valents, no amagar-vos ni eludir responsabilitats quan les coses es posen complicades o el partit es posa dur.

Aprofitem com no, per donar les gràcies a en Neó, en Pep i l’Albert que ens han vingut a donar un cop de mà.