Crònica Premini masc.: Bàsquet Vilafant 54 - 4 F.D. Cassanenc Pmx

Han jugat: Iago F., Roger, Àlex, Aitor, Eduard, Leo, Jan i Paolo. 5 triples (2 Iago F., 2 Leo i Edu). Tirs lliures (1/2). 11 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 10-0, 25-0, 10-0, 4-0, 16-0, 10-1, 11-1, 20-2.

Inici de la segona volta contra el Cassanenc.

Partit on hem estat superiors en tots els sentits que ens ha servit per millorar i practicar varis aspectes que anem treballant als entrenaments.

Quan hem jugat oberts, buscant al company que es movia per rebre, sense precipitació, és on hem fet mal de veritat. Seguim insistint en fer el camp gran, que és quan els rivals els costa més defensar i nosaltres tenim més espai per poder jugar.

I l'altre aspecte fa referència al moure's sense pilota. Us ho he dit al final del partit i us ho torno a repetir a aquí. La diferència que hi ha hagut jugant amb bot i sense, és que quan no botàvem, heu jugat a una velocitat que els entrenadors no l'havíem vist. Sou un equip molt ràpid, aprofiteu-ho i seguiu-ho treballant. Quan botàvem, anàvem més relaxats perquè el que tenia pilota ja podia acabar amb cistella, normalment. Però a l'eliminar-lo, els que no teníeu pilota, corríeu per poder rebre i acabar. Intentarem que ho feu sense eliminar el bot (a part que la pilota corre més si ens la passem que botant!).

Sempre hi ha algun però... A vegades ens despistem a l'hora de defensar el nostre jugador, hem de ser més ràpids. I l'altre però, és la precipitació. A vegades tirem amb 2 o 3 jugadors rivals davant nostre, la passem sense mirar on la passem... CALMA. El cervell ha de funcionar amb tranquil·litat i el cos ha de moure's ràpid. Complicat, eh?

Dimarts seguim! Bon cap de setmana i felicitats pel partit cracks!


Comentaris