Crònica Premini masc.: CCE Montessori Palau Blanc 9 - 59 B.Vilafant

Han jugat: Iago F., Roger, Àlex, Aitor, Eduard, Leo, Jan, Iago B., Paolo. 3 triples (2 Leo i Àlex). Tirs lliures (0/3). 7 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 0-6, 5-12, 2-6, 0-14, 0-10, 0-11, 2-10, 0-18

Partit contra un equip inferior on seguim millorant coses que anem treballant als entrenaments. Primera part, amb pressió tota pista i amb bot il·limitat. Hem robat moltes pilotes, però ens seguim precipitant a l'hora de tirar o entrar. Mirem si hi ha algú sol, si tinc espai per entrar, o si puc tirar amb comoditat. Llancem per fer bàsquet, per tant, hem de tirar el màxim de còmodes i confiats possible.

Segona part, amb defensa a partir de mitja pista i amb un bot (5è i 6è quart) i sense bot (7è i 8è quart), hi ha hagut un canvi brutal en la dinàmica de joc. Un joc més elèctric, més ràpid, més atractiu. Us ho torno a repetir, sou un equip molt ràpid. Jugant sense bots o amb molt pocs, li doneu una intensitat difícil de defensar per l'altre equip. Al no tenir tants de bots, inconscientment, els que no tenen pilota corren més, el que té la pilota ja mira des del primer moment quins companys hi ha sols... Seguirem per aquest camí.

Felicitats pel partit d'avui! A seguir millorant i treballant dimarts que ve!

Bon cap de setmana!

Comentaris