Crònica Premini mixt: CB St Gregori 60 - 10 B.Vilafant Blau

Aquest passat dissabte ens desplaçàvem a Sant Gregori a jugar el penúltim partit de la primera fase de grups, contra un rival del qual sabíem que era molt superior a nosaltres. Tot i així vam sortir a lluitar pel partit sabedors que era molt díficil.

Des del primer quart es va poder comprovar que la seva superioritat física, tècnica i d'intensitat era evident.

Els quarts van anar transcorrent i els avantatges s'anaven fent grans, fins que ens van tancar el 
marcador.

No us puc fer cap crítica a l'actitud que vàreu tenir durant el partit, però si cal que estigueu concentrats durant tots els minuts de joc, perquè aquest fet marca la diferència en molts aspectes del joc.

Finalment felicitar al Sant Gregori pel partit, i novament lloar el joc del seu jugador número 4, Escosa, nano d'edat escoleta, i que ens va fer 39 punts, no sent egoista a la pista, sinó amb un gran encert en el tir exterior i les entrades a cistella.

Nois si s'entrena fort es pot aconseguir jugar a aquest nivell, us recordo que ningú neix après, independentment de les capacitats físiques que tingui, la tècnica es treballa i s'adquireix amb la pràctica.

Recordeu, aquest dissabte finalitzem la primera fase jugant contra el millor rival del grup, per tant sortim a lluitar i a aprendre dels errors, i encerts nostres i dels rivals.



Comentaris