Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 62 – 57 Roger's CB Vilassar de Dalt

Bàsquet Vilafant - 62; Marta (12), Mar (3), Joana (5), Clàudia (2) i Carme (13) – cinc inicial –
Meritxell (6), Gio (19), Ari (-), Mariona (2). 12/20 Tirs Lliures, 2 Triples (Gio). 21 Faltes, Cap Eliminada

CB Vilassar de Dalt - 57; Tortoràs (14), Rubí (10), Morral (6), Farriols (7) i Font (7) – cinc inicial– Izquierdo (2), Gratacós (4), Torns (3), Duch (4). 12/20 Tirs Lliures, 3 Triples. 16 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 24-15, 11-11, 13-16, 14-15.

Tornem al camí de la victòria després d’un excel·lent 1r quart.

Hem tornat a sortit al màxim i elles han aguantat el temps que han pogut superar la nostra defensa, (al 5’ 10-11). A partir de llavors parcial de 14-4 fins acabar el quart. Molt atentes, actives i solidàries en defensa i un punyal en atac, ja fos en contraatac, transicions ràpides o atacs molt agressius.

Al segon quart hem perdut la frescor però mai la concentració i així hem arribat a la meitat del 3r quart sempre amb 8-10 punts a favor. Llavors, 7 punts consecutius de la Gio i un contraatac de la Clàudia ens ha donat el màxim avantatge, +14 (47-33 al 27’). I allà hem perdut per un moment la tensió i les del Maresme no han perdonat. Acabem el quart +6, 48-42 i amb tot per decidir.

Tot i agafar de nou 9 punts d’avantatge, elles no s’han rendit i amb 2 triples i 2 2+1 empaten el partit a poc més de 2’ per acabar el partit. El marcador no es mou fins al darrer minut on un bàsquet nostre és respost immediatament per elles i entrem als darrers 30’’ amb empat i possessió nostra. Atac llarg i treballat on quan la Gio és la Gio, no perdona. Triple a 12’’, excel·lent defensa final provocant la pèrdua rival i tanquem el partit amb 2 tirs lliures de la Marta.

Felicitats per la victòria, pel treball fet per totes, i per créixer un pas més com equip. I gràcies a l’Ari per jugar tocada i una vegada més a la Mariona, que ja és força més que la nostra bombona d’oxigen.