Crònica Sènior fem.: B.Vilafant 78 – 68 CB Sant Hilari

Bàsquet Vilafant - 78; Marta (6), Mar (3), Clàudia (2). Ari (2) i Carme (17) – cinc inicial – Laia C. (-), Meritxell (11), Gio (27), Joana (6), Mariona (4). 21/31 Tirs Lliures, 7 Triples (5 Gio, 1 Joana i Meritxell). 24 Faltes, Cap Eliminada

CB Sant Hilari - 68; Prieto (-), Masó (27), Sala (4), Guiu (7) i Roura (11) – cinc inicial – Brugués (6), Arboleas (5), Puigderraidis (6), Gomez (2). 20/30 Tirs Lliures, 2 Triples (Guiu i Roura). 27 Faltes, Eliminades, Roura al 33’ i Masó al 40’.

Parcials; 26-15, 14-17, 17-12, 21-24

Nova victòria gràcies altra vegada a un excel·lent 1r quart i novament degut a una intensa defensa i a una gran mobilitat en atac tant amb pilota com sense.

Hem patit massa en defensa estàtica però els 31 punts fets entre la Gio, Meritxell i Carme durant el primer temps ho compensaven i ens permetien anar al descans amb un bon avantatge.

La segona part tot i que ens ha costat més atacar pels seus constants canvis defensius, la millora en defensa ens ha permès superar els 10 punts d'avantatge arribant al 31’ amb el màxim avantatge (60-44).

Els darrers 9’ han estat un constant atac de Masó (16p i anotant tots els bàsquets en joc menys 1 del seu equip) però cada vegada que se’ns acostaven apareixia la Carme, la Marta o la Gio per tornar a donar tranquil·litat en el marcador.

Bona victòria, amb moltes estones de brillant atac, però ens ha faltat un pèl de pausa davant el caos que ens volia provocar les rivals, i potser el que ens ha faltat més avui, ha estat ser més equip en defensa. Les estones que ho hem estat les hem bloquejat però massa sovint trobaven solucions fàcils al seu atac, i ja sabeu que defensant en el nostre joc hem de ser 5, per què 4+1 suma 0

Felicitats per la victòria, gràcies a la Mariona pel cop de mà i ens veiem divendres.