Crònica Sènior masc.: B.Vilafant 81 - 77 Muralla Òptica CB Blanes

Parcials: 17-15, 16-14, 16-16, 12-16, 10-10, 10-6.

Han jugat: Pons, Kiri, Andreu, Pere i Gascón - cinc inicial - Albert, Adrià, Vicente, Castillo, Descamps, Nebot i Sergi.

Victòria molt treballada i després de dues pròrrogues contra un gran equip i rival directe a l'hora dels objectius de la temporada.

Partit amb molts matisos i moments clau, que han caigut a un i altre costat.

Per ser justos un partit que es decideix després de dues pròrrogues és en essència un partit molt, molt igualat i decidit per detalls, per exemple en el nostre error a l'hora de defensar el llançament que donava la segona pròrroga.

Però no ens hem rendit en cap moment i hem persistit en l'esforç per sortir d'una dinàmica de dos derrotes consecutives.

Seguim sumant en el nostre camí a la permanència, i intentant recuperar la identitat que fa partits deixem al vestidor.

Felicitar-nos a tots, jugadors i grada, avui feia goig una vegada més, valorant molt el resultat però sense conformar-nos ni deixant de ser crítics.

Finalment una menció per l'Albert que finalment després de la lesió ha pogut debutar amb nosaltres deixant bones sensacions, estem segurs que ens aportarà moltes coses.

A la resta ja sabeu, a seguir creixent, a seguir recuperant identitat, a seguir polint detalls i a seguir, com hem fet sempre amb

Treball, treball i treball.






Fotos: E.Guisado.


Comentaris