Crònica Sènior masc.: U.E. Ripoll A 81 - 72 Bàsquet Vilafant

Parcials: 26-22, 21-19, 19-13, 15-18.

Han jugat: Adrià, Vicente, Castillo, Pere i Gascón - cinc inicial - Kiri, Andreu, Descamps, Nebot i Sergi.

Tercera derrota de la temporada, primera fora de casa.

Sabíem que els números negatius del Ripoll no podien ser sinònim de relaxació i tot i que no ens vam relaxar, també és cert que no ens vam saber adaptar a les condicions del joc. Aquest fet ja ens ve passant des de fa un temps i hi seguirem treballant per buscar solucions.

El partit va començar amb un ritme frenètic, amb molta anotació dels dos equips i molt poca defensa, i així va ser, baixant el ritme al segon quart. Vam tornar a tenir un tercer quart més fluix del normal, com ha passat sempre que perdem, i un últim quart on vam tenir opcions de remuntada que no vam saber culminar.

El més preocupant, a part que un equip que duia poc més de 60 punts de mitjana ens en faci 81 és la manca d'encert en el tir exterior, un triple en tot el partit, combinat amb que vam concedir nosaltres 8 triples en contra, i així és força complicat guanyar partits.

Felicitats al Ripoll, ara que s'han tret l'angoixa de no dur cap victòria estic segur que lluitaran per ser molt més amunt del que estan ara.

Segona derrota consecutiva i ara venen els equips més forts, hem de ser ràpids a corregir les errades i estic segur que ho farem des del


Treball, treball i treball.

Comentaris