Cròniques Cadet masculí: CEJ Celrà 21 – 119 Bàsquet Vilafant / CE Palamós B 46 – 71 Bàsquet Vilafant

CADET MASCULÍ: CEJ Celrà 21 – 119 Bàsquet Vilafant

Convocats: Lara (7), Villalón (16), Rodríguez (6), Gualda (15), Cuadrado (-), Jou (11), Chavarria (17), Vergés (11), Campos (7), Alsina (29).

Parcials: 4-27 / 8-30 / 4-34 / 7-28.
2 T3, 51 T2, 11/17 (65%) T1.
Faltes: 17 a favor, 13 en contra.

Dissabte, primer partit, contra el CEJ Celrà, a domicili. Malauradament el partit no ha tingut gaire història i ja des dels primers compassos del partit hem pogut agafar distància en el marcador, distància que s’ha anat ampliant més a cada quart. La part positiva és que tot i el marcador cap dels dos equips ha desconnectat, doncs el Celrà ha seguit lluitant durant tot el partit i nosaltres també ens l’hem pres seriosament fet que ens ha permès seguir treballant i millorant aspectes que encara no tenim assolits del tot.

CADET MASCULÍ: CE Palamós B 46 – 71 Bàsquet Vilafant

Convocats: Lara (5), Villalón (21), Rodríguez (5), Gualda (7), Cuadrado (-), Jou (9), Chavarria (4), Vergés (10), Campos (2), Alsina (8), Burgas (-).

Parcials: 22-12 / 4-16 / 11-23 / 9-20
2 T3, 29 T2, 7/13 (54%) T1.
Faltes: 8 a favor, 15 en contra.

Diumenge, segon partit, aquesta vegada contra el CE Palamós B, també a domicili. Inici de partit molt espès per part nostre errant cistelles fàcils i concedint-ne masses dins la zona la qual cosa ens fa anar a remolc al final del primer quart. Al segon quart som capaços de canviar la nostre imatge a la pista i tot comença per augmentar l’esforç en defensa fet que ens permet tornar a anotar i igualar l’electrònic. A la segona part hem seguit concentrats i actius en defensa i en atac hem estat capaços de córrer, circular la pilota ràpida i eficaçment, ocupar millor els espais i anotar amb facilitat fet que ha permès guanyar els parcials i eixamplar la distància en el marcador.