Crònica Premini: B.Vilafant Blau 10 - 60 B.C. Fontajau -IN2IN Negre

Primer partit de la següent fase, a nivell C.

En principi aquests partits ens han de servir per millorar el nostre joc, ja que s'enten que els equips que ens trobarem, seran més o menys del nostre nivell. 
Doncs, el primer partit, i a casa, ens tanquen el marcador.

La veritat és que l'equip contrari era superior a nosaltres, però no perquè ens tanquin el marcador.

Amb això us vull dir que, crec que hi ha alguna cosa que no fem bé. En primer lloc, els entrenadors assumim la nostra part de responsabilitat, en fer-vos millorar dia a dia, però la part mes important recau en vosaltres, els jugadors/es.

Vagi per endavant, que el resultat, mai ens a importat en aquest club en categories de formació, però el que sí que exigim a tots els equips es que surtin a competir. Què volem dir amb competir? Doncs que us esforceu tots, durant l'estona que esteu a la pista, la qual cosa implica, estar atent al joc, i córrer. 
Córrertant per atacar, com per defensar. Recordeu que el bàsquet és un esport d'equip, i tots/es sou importants, i podeu sumar des de molts aspectes del joc.
Penseu que no és més bó el jugador que fa més punts, a vegades, el que agafa més rebots, o el que roba més pilotes, o el que la passa més, són igual o més i importants que els encistelladors.

Espero que amb aquesta parada de competició que tindrem, i després de la xerrada de dilluns a entrenament que us tinc preparada, entengueu que si veniu a entrenar és perquè us agrada, i no a passar el temps. Vull nens/es amb ganes d'aprendre i millorar, i això només s'aconsegueix amb esforç i implicació.
I us recordo que guanyar no ens importa, però sí lluitar i competir durant tot el partit.

Que tingueu un bon cap de setmana i dilluns en parlem.

Comentaris