Crònica Cadet fem.: B.Vilafant Taronja 74 - 31 Escola Pia Olot 1 any

Han jugat: Íngrid, Sara, Ruth, Xènia, Mariona, Laura, Eva S., Mar C., Mar L. i Eva T.

Tret de sortida del 2018 a casa contra un rival que a l'anada, durant 20 minuts, ens va posar molts problemes.

Sabíem que ens trobaríem amb una zona des de l'inici i, sortosament, no hem tingut cap problema per atacar-la. 3 triples al 1r quart i un parcial de 17 a 0 als primers 4 minuts han sentenciat el partit ben aviat.

Ens quedava el repte de seguir acumulant bones sensacions i treballar durant els 40 minuts. Avui, en línies generals i exceptuant algun lapsus defensiu a l'últim quart, bon partit amb una actitud excel.lent de les 10 jugadores.

Com sempre gràcies a les petites. Sou part fonamental d'aquest equip. Bon cap de setmana i ens veiem dimarts!!!