Crònica Júnior masc.: Reale B.Vilafant 75 - 90 Yourdesign-Asfe Sant Fruitós A

Comencem el partit malament ,2-12, ens refem mica en mica fins a arribar al final del quart 24-25. El partit continuarà igualat fins el minut 17 amb un 40-42. A partir d'aquí la hecatombe, parcial de 0-16 i anem a la mitja part amb 40-58.

A la segona part tots els nostres intents de remuntada seran infructuosos: parcial de 35-32 que només ens deixa remuntar 3 miserables punts.

En números allò habitual: només som capaços d'anotar tres triples en tot el partit, en tirs lliures un 10/23. Us deixo calcular el percentatge a vosaltres, jo no vull deprimir-me més, i sort que no portem compte dels tirs fallats sota l’aro.

Mirant les faltes; en fem 20, repartint-ne 17 entre 4 jugadors, suposo que els altres van fer una defensa excel·lent, encara que veient els 58 punts de la primera part no se si serà aquesta l'explicació.

Espero que ens veiem les cares aqueta setmana per mirar d'arreglar coses, si pot ser a tots i tots els dies em faria molt feliç.

Espero recuperar aquesta semana jugadors que trobo a faltar, i no em refereixo als lesionats, que també.