Crònica Mini masc.: CB Blanes C 47 - 72 B.Vilafant Blau

Han jugat: Haitam, Manel, Joan C, Iván, Marc, Èric, Leo, Pol, Jan i Isaac.

Aquest dissabte ens hem desplaçat a la ciutat esportiva de Blanes. Pista molt gran, on quedava clar que havíem de córrer més que mai per aprofitar-ho i està molt intensos en defensa per minimitzar-ho. I la veritat és que ho hem aconseguit durant la major part del partit.

Hem recuperat moltíssimes pilotes per baixar a defensar ràpid, cosa que després ens ha donat avantatge en atac al estar la defensa rival descol·locada. Als primers quarts hem atacat massa cops pel centre, cosa que ens ha fet perdre moltes pilotes, no hem aprofitat les bandes i en alguna jugada hem abusat massa del bot.

Però els últims quarts la veritat és que hem fet el millor bàsquet de la temporada. Intensos en defensa i generosos en atac. Ocupant bandes i no paran de córrer en cap moment. Tot el que us demanem els entrenadors ho heu fet. Em trec el barret. A veure si els pròxims partits aconseguim mantenir-ho. Ara ja sabem quin és “el secret”.

Felicitar-vos a tots i cada un de vosaltres per l’entrega i l’esperit d’equip que heu demostrat en aquest partit. Hem jugat com un equip, i aquesta és l’essència d’aquest esport. A seguir treballant que encara ens queda molt camí per endavant. Fins dimarts!

Comentaris