Crònica Preinfantil masc.: B.Vilafant 74 - 75 Grifeu Llançà

Han jugat: Ciro, Nico, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep, Enric i Martí.

Parcials: 12-21, 14-27, 26-10, 18-12, 4-5 (pròrroga).
Tirs lliures: 5/17. 5 triples (2 Nico, 2 Albert, 1 Pep).

Partit de llums i ombres. Jugàvem amb el Llançà i érem ben conscients que la seva gran intensitat durant tot el partit seria una de les grans proves de l'inici d'aquesta segona volta.

Vam sortir en un bon primer quart, jugant amb ritme i amb un gran encert en els tirs. El segon i el tercer van ser tot un calvari. No vam saber superar la pressió que ens feien i vam entrar en un caos i desordre generalitzat on tothom volia (o no) fer de tot; nervis, poca actitud (no tancàvem rebot, perdíem una pila de passes, no lluitàvem...). Després d'un canvi d'actitud al quart quart vam arribar a la mitja part amb un 26-48 al marcador.

A partir del cinquè, i ja fins a final del partit, vam treballar moltíssim; vau treballar molt en defensa, recuperant pilotes i complicant els atacs del Llançà, en atac vam aconseguir sortir ràpid, moure la pilota buscant la millor opció. El partit es va acabar amb un pròrroga on qualsevol dels dos equips hagués pogut guanyar. En aquest cas, va ser pel Grifeu, moltes felicitats.

D'aquest partit n'hem d'extreure una gran lliçó i una pregunta que cada jugador s'ha de contestar; volem jugar amb la intensitat i el ritme de la segona meitat? o ens quedem amb el caos de la primera? Els entrenadors ho tenim clar, i si vosaltres teniu clar que el que voleu és la intensitat de la segona, hem de començar per a treballar i exigir-nos més en els entrenaments.