Crònica Sènior fem.: CB Roda 52 - 61 B.Vilafant

CB Roda - 52; Vallbona (17), Puigvila, I (4), Puigvila, N (-), Crous (4) i Vila, I (2) – cinc inicial – Roma (8), Vazquez (4), Bregante (3), Leiva (4) i Vila, J (10). 5/8 Tirs Lliures, 3 Triples (2 Vallabona i 1 Bregante). 28 Faltes, Eliminades Bregante al 28’, Vila, I al 34’, i Vazquez al 37’.

Bàsquet Vilafant - 61; Meritxell (2), Marta (7), Gio (18), Joana (10) i Ari (7) – cinc inicial – Mar (2), Clàudia (1), Mariona (5), Laia S. (9). 20/39 Tirs Lliures, 5 Triples (Gio, Joana, Ari, Laia S i Marta). 13 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 14-14, 11-18, 10-9, 17-20

Retornem al camí de la victòria amb un partit dels que ens fa més equip, més madures i de les que totes en tindreu alguna per explicar els propers dies amb un somriure a la cara. I amb el convenciment que cadascuna de vosaltres torna a casa amb la sensació de que el vostre granet de sorra ha estat clau per la victòria.
Inici gegant en defensa, 0-10 al 5’, però ens hem cansat massa aviat i a cop de triple i rebot ofensiu ens han acabat igualant el quart a 14. El 2n quart ha estat idèntic, 4-17 ens els primers 8’ per estar 18-31 però el cansament ens relaxa i acabem +7 una primera part que, entre la Gio, la Laia i sobretot una Ari amb uns galons mai vistos, han anotat 24 dels 32 punts fets.

Hem corregut molt i hem defensat molt bé, però ens ha faltat un pèl de pausa i això ens ha portat a estar excessivament cansades.

El 3r quart ha estat tant dur com decisiu. El Roda ha estat més agressiu que mai, carregant el rebot ofensiu amb 3 i fins i tot 4 jugadores, i en atac tot i esforçar-nos, no entrava res. Estàvem molt cansades, però mai ens han agafat la iniciativa i amb 35-36 perdem la Mar pel que queda de partit, però la Gio té un moment d’aquells seus i fa 5 punts en menys d’1’ i acabem +6.

Comencem el quart encara millor i allarguem la ratxa fins a +10, ens fan zona fins el final del partit i al voler relaxar el joc per atacar-la bé, se’ns posen a 4 per què també ens relaxem darrera. Però s’acaba la relaxació, i ataquem com els àngels la zona. El parcial els següents 6’ és de 4-16 (10 punts entre la Joana i la Mariona i fent 5/13 en TL durant el quart) pel 45-61 i tancar el partit. El cansament és majúscul i anoten 7 punts el darrer minut per arreglar el resultat.

Partit amb gran nivell de concentració, per superar les rivals i el cansament, que ens ha permès superar la crisis del 3r quart.

Felicitats pel partit i per la victòria. Ens veiem divendres.