Crònica Sènior masc.: B.Vilafant 66 - 78 CB Sant Celoni

Ens enfrontàvem al tercer classificat després de l'experiència de la setmana anterior amb el quart classificat i, malauradament el partit va tenir característiques similars.

Parcials: 16-12 / 20-16 / 13-33 / 17-17

Han jugat: Kiri, Vicente, Vergés, Castillo i Sergi - Cinc inicial - Albert, Adrià, Descamps, Nebot, Gascón i Pep Sala.

Similar a la setmana passada un molt bon inici amb bon ritme i bones defenses ens permet agafar els primers avantatges en el marcador, un segon quart molt similar on seguim portant la iniciativa. Cert és que el Sant Celoni estava amb un percentatge d'encert per sota de l'esperable, però vam aconseguir manar en el ritme i en la iniciativa.
Tot canvia en un fatídic tercer quart on no només perdem el ritme sinó que deixem de defensar, regalant accions clares, si a això li sumem que el Sant Celoni va començar a anotar tant les accions mal defensades com les que sí que estaven ben defensades, ens trobem els ingredients òptims per tenir un equip a l'alça i que tot li surt i nosaltres totalment enfonsats, sense esma.

Un últim quart de tràmit que només va servir per fiançar l'avantatge que ens van treure al tercer quart.

Hem de tornar a ser més durs en defensa i començar a expulsar-nos la son de les orelles i les pors, ja no som cap sorpresa a la categoria i ens queda tota una segona volta de feina si volem aconseguir la permanència. Justament amb aquesta derrota acabem la segona volta amb balanç negatiu per primera vegada en el que va de temporada i en la desena posició.

Una setmana de festa per tornar a carregar piles, a seguir creixent i a seguir batallant, com sempre, amb 
Treball, treball i treball.


Comentaris