Crònica B.Vilafant Júnior masc. Inter.: Reale B.Vilafant 73 – 66 B.C. Fontajau- In2in A

Partit que comencem malament en defensa; deixem que ens facin 24 punts en el primer quart, el que farà que ens anem tres punts per sota 21-24. El segon quart millorarem la defensa i un parcial de 17-9 ens donarà 5 punts de marge al descans (38-33).

Al tercer quart un bon inici ens dóna una renda de 12 punts (48-36) al 25 i a partir d’aquí adminstrarem l’avantatge amb la llei del mínim esforç. Mai deixarem que s’apropin a més de 5 punts i gràcies a un encert del tir lliure millor de l’habitual salvarem el partit. Al final 73-66, on el millor és veure que som regulars amb el triple i continuem fent-ne un per partit.

Esperem que el post partit no fos molt dur i tots arribéssiu sans i estalvis a a casa. Ens veiem dilluns i a veure si continuem amb la dinàmica d’entrenaments i som prou gent per entrenar més, que millor és impossible.