Crònica Infantil fem.: B.Vilafant 47-51 CB Olot

Han jugat: Mar, Ingrid, Jordina, Alicia, Ruth, Emma, Rita i Alba

Tornem a la competició després de dues setmanes de descans. Rival conegut per tant sens sorpreses, sabíem el que ens esperava i per tant el que havíem de fer.

Hem començat amb molta força i durant la primera part hi hem estat amb molt bon ritme i amb molta concentració, amb errors en algunes passades i amb molt desencert de cares a l’aro, però bones sensacions en general. De cares a la segona part hem intentat introduir una nova defensa que en algun moment ens ha ajudat però com no s’ha treballat mai ens ha costat creure-hi. 

Potser ha estat un dels partits més complerts que hem fet en tota la lliga ja que hem competit TOT el partit i no ens hem arronsat en el seu joc que ja sabem que és més aviat dur. Llàstima que al tram final del partit no hem aconseguit augmentar l’efectivitat de cares a cistella i no ens hem cregut que podíem capgirar el marcador, això ens ha fet baixar el ritme i no ens hem pogut endur la victòria.

Esperem que aquest ritme i ganes de treball constant perdurin i ens facin millorar com a equip i aconseguim nous objectius.

Comentaris