Crònica Júnior masc. Inter.: S.A. Súria 89 - 75 Reale B.Vilafant

Partit semblant a tots els que portem jugats aquesta temporada; petites desconnexions nostres o periodes d’encert del contrari (no li treurem mèrits a ningú) ens fan competir la majoria de partits però perdre'ls quasi tots. Un altre cop primer quart igualat (21-19) que continuarà fins el minut 15 (30-25), els últims 5 minuts de la primera part parcial de 16-7 que els donarà 14 punts d’avantatge (46-32).

A la segona meitat un canvi defensiu ens tornarà a ficar al partit, poc a poc ens anirem apropant 48-42 al 24’ i 57-54 al 28’ i en dos minuts un altre cop parcial de 11-3 que ens deixa 68-57 amb deu minuts per davant.

A l’últim quart encara serem capaços de fer la goma algun minut 70-64 al 32’, però ja no serem capaços d’apropar-nos-hi més, dos triples seguits del Surià els donaran 12 punts de marge que seran una muntanya massa alta per nosaltres. Al 39’ aconseguiran la seva màxima diferència amb 89-71, però a diferència d'un temps passat encara mantenim una mica d’orgull i maquillarem una mica el resultat (89-75).

Un altre dia per oblidar el percentage de tir lliure (13/26), però doblem el número de triples fets (2). La millora és incontestable; ens tornem a veure entre setmana per “entrenar o el que sorgeixi” i espero millorar l'assistència dels dimecres.