Crònica Mini masc.: B.Vilafant Taronja 52 – 82 B.Masmitjà Mini C

Parcials: 6-18, 4-5, 6-11, 15-6, 8-10 13-8, 0-15, 0-9

Han jugat: Eric, Pol, Manel, Biel B, Ian, Rúben, Axel, Dídac, Xavier, Galdric i Biel C.

Aquest dissabte, el mini taronja va disputar la dissetena jornada de la lliga contra un gran rival: el Masmitjà C. Després de portar un bona dinàmica de joc d'equip, sobretot els últims 4 partits, l'equip havia de demostrar que això no s'atura i que anem a més fins a final de temporada. I així ha estat. Hem fet, segurament un dels partits més complerts, com equip, del que portem de temporada. Tot i que aquesta temporada els entrenadors ens fixem més amb el joc que no pas en el resultat, podem veure que entrem al 7é quart a 6 punts a sota. Cosa que demostra el bon nivell de concentració dels jugadors i el gran treball col·lectiu d'aquests sis primers quarts. Els dos últims quarts ens hem vingut a baix i segurament hem deixat de creure amb el que portàvem fent des de el principi de partit, principalment amb males seleccions de tiro i egoisme en l'atac.

No és el primer cop que ens passa això. Hem d'aprendre que el partit s'ha de lluitar fins al final i que no podem perdre ni la concentració ni la intensitat ni el joc col·lectiu.

Encara ens queda molt per aprendre: seleccionar millor els tiros, ser solidaris amb la pilota, en estàtic moure molt més la pilota abans d'atacar l'aro, millorar la defensa 1c1, millorar la nostre tècnica individual per tal de tenir més recursos per atacar l'aro, donar bones passades, llegir millor el joc...

Treballarem per millorar-ho dia a dia.

Agrair a en Manel per haver vingut aquest cap de setmana amb nosaltres, ens ha ajudat en molts aspectes, la seva lluita i intensitat ens aporten molt.


Comentaris