Crònica Preinfantil masc.: B.Vilafant 59 – 42 UE Cellera Amer Hipra

Han jugat: Ciro, Nico, Enric, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep, Martí.

Parcials: 18-18, 20-2, 12-10, 9-12. Tirs lliures: 5/15. Triples: 2 (1 Arnau M., 1 Nico).

Avui jugàvem amb l'UE Cellera Amer. Veníem del fluix partit amb l'Olot i us demanàvem intensitat des del minut 1. Hem sortit molt concentrats, intensos en defensa des de sota cistella. En atac hem aconseguit jugar a un ritme molt alt tot i que en trams del partit amb poc encert. Hem acabat el segon quart amb un empat. El tercer i el quart hem continuat defensant amb molta intensitat el que ens ha permès robar algunes pilotes i acabar en algunes ocasions en contraatac. Hem pogut parar millor els jugadors més alts de l'equip contrari, i hem acabat amb un parcial de 20-2.

La dinàmica del partit ha estat en general bona, però també hem vist algunes de les nostres macances; en atac estàtic ens ha faltat un punt de paciència per a trobar la millor opció, tot i que hi ha hagut força vegades que hem sapigut moure molt bé la pilota. Seguim precipitant-nos a l'hora de fer algunes passades, tot i que ho hem millorat respecte els darrers partits, però són pilotes perdudes que sovint acaben amb bàsquet de l'equip contrari. En defensa i en el rebot, hem tingut alguna desconnexió, que per sort, no ha estat general ni constant durant tot el partit.

En els dos darrers quarts ens hem relaxat, segurament pel cansament o pel resultat que veieu en el marcador. Hem d'intentar mantenir la intensitat els vuit quarts i això ho aconseguirem treballant més i millor als entrenaments.

Felicitar-vos pel partit d'avui, heu treballat tots de valent i hem gaudit d'un bon joc d'equip. Ens retrobem dimarts!