Crònica Sènior femení: CB Quart 63 – 50 Bàsquet Vilafant

CB Quart - 63; Aymerich (4), Garcia, A (6), Garcia, M (3), Jiménez (17), Godoy (14) – cinc inicial – Panosa (-), Costa (8), Flores (9) i Parella (2). 18/30 Tirs Lliures, 3 Triples (2 Garcia, A i Jiménez). 24 Faltes, Cap Eliminada.

Bàsquet Vilafant - 50; Marta (10), Mar (6), Clàudia (-), Ari (11), Carme (4)– cinc inicial – Laia C (1), Meritxell (-), Gio (10), Joana (8), Laia S (-) i Mariona (-). 15/23 Tirs Lliures, 5 Triples (2 Marta i Gio i 1 Ari). 28 Faltes, Eliminades Carme al 37’ i Mariona al 39’.

Parcials; 17-10, 10-14, 20-9, 16-17

Nova derrota, aquesta vegada davant un rival molt superior físicament.

Inici de partit amb bona intensitat i excel·lent circulació de pilota però a partir del minut 3 hem deixat d’anotar fins a la darrera jugada del quart i en les rotacions hem perdut ritme d’atac.

Elles, entre Jiménez i el joc interior agafen un bon coixí per acabar el quart -7 gràcies a un bàsquet al darrer segon de la Joana.

El segon quart el comencem mostrant la millor cara de nosaltres. Durant 5’ hem jugat com ens agrada amb molta intensitat defensiva i transicions ràpides fent patir molt les rivals. Al 15’ ens posem 19-21 (parcial de 2-11). Però ara, entre el cop de l’Ari i les faltes de la Mar i la Carme, rotem massa ràpid i tornem a perdre xispa en el joc i anem al descans -3.

Davant la defensa molt tancada de les locals ens marquem com objectiu al descans buscar algun triple exterior per obligar a obrir la defensa i rotar la pilota al màxim per generar bàsquet fàcils prop de cistella. I comencem de perles, atac amb participació de les 5 jugadores per bàsquet a sota cistella de l’Ari i al següent, triple de la Marta. Ens posem +2 i encara ataquem 2-3 atacs més amb les premisses marcades, però sense encert. Malauradament, elles carreguen tot el seu atac en el seu joc interior i nosaltres en cap moment els hi fem oposició (13 dels 20 punts del quart són de les seves pivots). Mai ens anticipem i només ens carreguem de faltes. Això ajuda a que ens descentrem en atac i perdem fins a 3 pilotes gairebé consecutives amb passades picades a la part alta de la zona i des del frontal. Perdem la concentració i bona part de les opcions del partit. Una altra cistella al darrer segon de la Joana ens fa acabar a -14 el quart.

Fem pressió, robem vàries boles però sempre que podem baixar de 10 punts no encertem i ara sí perdem les poques opcions que ens quedaven per emportar-nos el partit. L’actitud és exemplar i tot i arribar a estar -18 acabem salvant l’average.

Ens cal recuperar l’esperit positiu que hem tingut durant aquests mesos, recuperar el somriure i trobar la millor versió de cadascuna de vosaltres.

Felicitats per l’esforç. Ens veiem divendres.